За нас

Първият в страната Топломаркет е открит в Хасково на 23 март 2009 година. Той поставя началото на вериги магазини от ново поколение. Следващите ще бъдат изградени в София и в Бургас, а в близко бъдеще подобни комплекси ще има и в други градове на страната.

В Топломаркета се предлагат комплексни решения както за отоплението, така и за изграждане на охладителни системи. Разнообразието на продуктите е извънредно голямо. Предлагат се както части и инструменти, строителни материали, така и водогрейни котли на различни видове горива, слънчеви инсталации, термопомпи и т.н.

С изграждането на Топломаркета продължава да се реализира политиката на фирма "Ерато" за комплексно обслужване на клиентите. Екипи от консултанти ще съветват гражданите, за да могат да направят най-удачния избор в зависимост от жилището, офиса, сградата или комплекса. Проектанти ще предлагат дизайнерски и технически решения, осигурен е транспорт, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване.

Тези, които имат технически умения, могат да закупят съответната инсталация, консумативи, инструменти и сами да си я монтират.

Другото предимство е, че Топломаркетът работи непрекъснато, без почивен ден. Още преди официалното откриване интересът към магазина от ново поколение е много голям. Клиенти от цяла Южна България посещават вече новата придобивка, значителен е броят на посетителите от съседна Гърция.

Лидерът в сферата на топлотехниката и на използването на възобновяеми енергийни източници – фирма "Ерато" – за пореден път демонстрира, че има ясна визия за бъдещото си развитие. Това, че не се страхува от конкуренция, ясно личи от факта, че в Топломаркета се предлагат не само продукти, които са собственно производство, а и такива на други фирми. Това отново се прави с цел клиентите да бъдат максимално улеснени при своя избор. Вече спира безкрайното разтакаване от магазин на магазин, от изпълнител на изпълнител. С въведената комплексна услуга дори и най-претенциозните ще имат възможност да получат всичко, което желаят. Нещо повече, в Топломаркета ще има работещи мостри, така че на практика тези, които желаят, ще могат да се убедят в предимствата на един или друг продукт.

Инвестицията, която ще бъде направена в съоръжения от поколението възобновяеми енергийни източници, е изключително удачна, като се има предвид световната енергийна криза. Това е едно дълготрайно решение със сериозен икономически ефект, безвредно за хората и природата, носещо сериозни икономии за личния, семейния или фирмения бюджет.